Európski giganti utrpeli v záverečnom zápase skupiny na Euro 2024 šokujúcu porážku 3:2 od Rakúska, v dôsledku ktorej skončili v skupine na treťom mieste. Výkon Holandska bol počas celého zápasu podpriemerný, čo ich manažér Ronald Koeman označil za « otrasný ».

Záložník PEC Zwolle Reijnders teraz po demoralizujúcej porážke otvoril situáciu v šatni. Dvadsaťpäťročný hráč tvrdí, že hráči a tréneri analyzovali prehru Dámske Fotbalové dresy Slovensko a viedli medzi sebou dlhé rozhovory, aby si vyjasnili situáciu v šatni.

Počas rozhovoru s novinármi hráč povedal: « Mali sme niekoľko ťažkých rozhovorov, ale sme na správnej ceste a všetci sú na rovnakej vlne. Odteraz je jasné, Futbalové tričká Slovensko že víťazstvo znamená, že postupujeme, prehra znamená, že ideme domov.

« Mali sme niekoľko ťažkých rozhovorov » holandská hviezda Tijjani Reijnders priznáva, že po šokujúcej porážke Rakúska na Euro 2024 viedli Oranje rozhovory na rovinu

« Znovu som si pozrel zápas a videl som, čo by sa dalo zlepšiť. Musíme sa uistiť, že sa to už nezopakuje. Rumunsko je ideálny súper, ktorý nám ukáže, ako Fotbalové dresy EURO 2024 Holandsko sa to má robiť. Hrajú tiež s veľkým nasadením. Musíme si dávať oveľa väčší pozor na loptu a proti Rakúsku sme to vôbec nemali. »

Oranjes sa budú v utorok večer snažiť Futbalový Zápas vrátiť na víťaznú vlnu a postúpiť do štvrťfinále EURO 2024, keď v 16. kole nastúpia proti Rumunsku.

Article similaire

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *